Zonnenberg Schildersbedrijf

Zonnenberg Schildersbedrijf is een Schilder gelegen aan Wijksestraat 21 in Bergharen.

Meer informatie over Zonnenberg Schildersbedrijf in Bergharen

Schildersbedrijf Zonnenberg is een schildersbedrijf met meer dan 58 jaar ervaring in Nijmegen en omgeving. Ze bieden onderhoudsschilderwerk, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen, wandafwerking, muurverven aanbrengen en houtrotreparaties aan voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie OnderhoudNL. Ze streven ernaar om de werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren en overleg tijdens de werkzaamheden is mogelijk. Prijsopgaven zijn gratis, behalve voor verzekeringswerk. Om een prijsopgave te krijgen, kunt u een contactformulier invullen of bellen naar het telefoonnummer op de website. Tijdens een afspraak nemen ze de werkzaamheden op en sturen ze een schriftelijke prijsopgave. Bij goedkeuring van de prijsopgave stuurt u een ondertekende kopie terug. In de winterperiode bieden ze een winterpremie aan op het binnenschilderwerk en geldt het lage 9% BTW-tarief voor woningen ouder dan twee jaar. U kunt contact opnemen via het contactformulier of telefonisch. Het schildersbedrijf is gevestigd aan de Wijksestraat 21 in Bergharen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Zonnenberg Schildersbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zonnenberg Schildersbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zonnenberg Schildersbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zonnenberg Schildersbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Zonnenberg Schildersbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zonnenberg Schildersbedrijf

Bezoekers bekeken ook