Zaal 4

Zaal 4 is een Restaurant gelegen aan Markt 4 in Wijchen.

Meer informatie over Zaal 4 in Wijchen

Zaal 4 is een horecaconcept in Wijchen dat staat voor het creëren van smaakvolle bourgondische momenten met vrienden, familie of collega's. Het concept staat voor genieten van het leven en het nemen van de tijd voor fijne momenten. Zaal 4 is laagdrempelig en een thuis voor iedereen, waar echtheid en het behouden van een eigen karakter centraal staan. Het concept is opgezet door twee jonge mannen met passie en ambitie voor de horeca. Ze bieden een breed assortiment aan bieren, speciaalbieren, wijnen, cocktails en gin-tonics, evenals tijdloos eten. Er is geen vaste eettijd en Zaal 4 bereidt gerechten op elk moment totdat de deuren sluiten. De twee jongemannen hadden dezelfde droom om een unieke horecagelegenheid in Wijchen te openen en hun passie voor het vak bracht hen weer samen. Vader Haike Willems bracht hen bij elkaar in zijn tapasrestaurant 'Het Broertje' en zo werd Zaal 4 werkelijkheid.

Wil je weten wat Zaal 4 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zaal 4 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zaal 4? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaal 4 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Zaal 4 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zaal 4

Bezoekers bekeken ook