Your Style

Your Style is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 36 in Niftrik.

Meer informatie over Your Style in Niftrik

Bij YourStyle in Niftrik kunt u terecht voor diverse haarbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, stoelmassages en visagie. Ze streven ernaar om voor iedereen een kapsel en kleur te creëren die bij hen past. Daarnaast bieden ze ook visagie aan voor feestjes of speciale gelegenheden. Als u zich relaxt, fit en energiek wilt voelen, kunt u een afspraak maken voor een stoelmassage met of zonder magneten. Ook verkopen ze mooie en trendy sieraden van ENERGETIX. De openingstijden zijn op dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 18.30 tot 21.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur. Het is mogelijk om op afspraak te werken.

Wil je weten wat Your Style verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Your Style of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Your Style? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Your Style het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Your Style reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Your Style

Bezoekers bekeken ook