Wibra

Wibra is een Prijsvechter gelegen aan Spoorstraat 38 in Wijchen.

Meer informatie over Wibra in Wijchen

Bij Wibra vind je een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen, evenals voordelige vrije tijdsartikelen en keuken- en kookartikelen. Wibra helpt jou om het alledaagse gezinsleven leuker en gemakkelijker te maken, met trendy en actuele kleding voor het hele gezin. Daarnaast zorgt Wibra ervoor dat het huis schoon en opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. Met actuele winkels, een inspirerend assortiment en lage prijzen is Wibra er voor de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd en kunnen veilig betaald worden met iDeal, creditcard of VVV bon. Retourneren is gratis en eenvoudig in de winkels van Wibra.

Wil je weten wat Wibra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Wibra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibra

Bezoekers bekeken ook