Wels Techniek

Wels Techniek is een Aannemer voor zwembad gelegen aan Bijsterhuizen 3103 in Wijchen.

Meer informatie over Wels Techniek in Wijchen

Wels Techniek is een specialist op het gebied van zwembadinstallaties en onderdelen voor verschillende soorten zwembaden. Ze zijn trots om de officiële OSPA-dealer te zijn in Nederland en België. OSPA is een Duits merk dat al sinds 1929 bekend staat om zijn innovatieve zwembadtechnieken en heeft al meer dan 65.000 zwembaden aangelegd. Wels Techniek heeft ruim 30 jaar ervaring en meer dan 300 tevreden klanten. Ze bieden ook service en onderhoud aan, waarbij ze preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren om defecten te voorkomen en 24/7 bereikbaar zijn voor storingen. Daarnaast bieden ze ook advies en maatwerk zwembadinstallaties aan. Ze zijn werkzaam in Nederland en België.

Wil je weten wat Wels Techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wels Techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wels Techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wels Techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Wels Techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wels Techniek

Bezoekers bekeken ook