WellSpa

WellSpa is een Zwembadenwinkel gelegen aan Kraanvogelstraat 12 in Wijchen.

Meer informatie over WellSpa in Wijchen

Wellspa is een bedrijf dat al 15 jaar de mooiste zwembaden aanlegt. Ze hebben recent aangekondigd dat ze worden overgenomen door Zwedak, maar ze zullen nog steeds gespecialiseerd zijn in zwembadlekdetectie. Klanten hebben positieve ervaringen met Wellspa, omdat het hele project zonder problemen verliep en de communicatie goed verliep. Er zijn veel verschillende soorten zwembaden beschikbaar, zowel binnen als buiten, en ook spa's en sauna's om uw wellnesservaring compleet te maken. Afdekkingen zijn belangrijk om warmteverlies tegen te gaan, en Wellspa kan ook oude zwembaden renoveren. Ze kunnen ook lekkages opsporen zonder graaf- of breekwerk. Daarnaast biedt Wellspa opties om uw zwembad te verduurzamen. Ze werken met topmerken en hebben een showroom in Wijchen. Klanten kunnen contact opnemen via e-mail of telefoon, en er is ook een webshop beschikbaar.

Wil je weten wat WellSpa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WellSpa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WellSpa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WellSpa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar WellSpa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WellSpa

Bezoekers bekeken ook