Wav-e Studios Wijchen

Wav-e Studios Wijchen is een Sportschool gelegen aan Graafseweg 578 in Wijchen.

Meer informatie over Wav-e Studios Wijchen in Wijchen

Bij Wav-e Studios bieden ze een nieuwe manier van trainen aan, waarbij je in slechts 15 minuten per training dezelfde resultaten kunt behalen als wanneer je 3 uur in de sportschool zou doorbrengen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke Wav-e EMS techniek, waarbij de spieren intensiever worden gestimuleerd en meerdere spiergroepen tegelijkertijd worden aangesproken. Hierdoor houd je meer tijd over voor andere dingen en krijg je meer energie. Wav-e Studios staat voor professionaliteit, kwaliteit, advies op maat en persoonlijk contact om de beste versie van jezelf te worden. Je kunt vandaag nog een gratis en vrijblijvende Wav-e EMS training inplannen bij een van de Studios. In de Studios word je persoonlijk begroet door een personal coach en de sfeervolle en warme inrichting zorgt voor een prettige trainingsomgeving.

Wil je weten wat Wav-e Studios Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wav-e Studios Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wav-e Studios Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wav-e Studios Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Wav-e Studios Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wav-e Studios Wijchen

Bezoekers bekeken ook