Visspecialist Theo Tax

Visspecialist Theo Tax is een Viswinkel gelegen aan Touwslagersbaan 31 in Wijchen.

Meer informatie over Visspecialist Theo Tax in Wijchen

Bij VIS@WORK kun je online het assortiment bekijken en bestellen. Ze bieden diverse schalen voor gourmet en fondue, visschotels en vissalades, dagelijks vers gebakken fish & chips en diverse vers belegde broodjes. Ook hebben ze een BBQ assortiment met verschillende vissoorten. Daarnaast hebben ze elke dag verschillende acties met kortingen en prijsaanbiedingen. Je kunt contact opnemen met Visspecialist Theo Tax, gevestigd aan de Touwslagersbaan 31 in Wijchen. Ze zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, met verschillende openingstijden per dag.

Wil je weten wat Visspecialist Theo Tax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visspecialist Theo Tax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visspecialist Theo Tax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visspecialist Theo Tax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Visspecialist Theo Tax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visspecialist Theo Tax

Bezoekers bekeken ook