Vincent Stylistics

Vincent Stylistics is een Kapper gelegen aan Touwslagersbaan 11-C in Wijchen.

Meer informatie over Vincent Stylistics in Wijchen

Bij Vincent Stylistics zijn zeven topstylisten werkzaam die gepassioneerd zijn over het kappersvak en blijven zichzelf ontwikkelen. Naast het haar, werken er ook visagisten en een kleuranaliste in het team. In een ontspannen sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn, streven ze ernaar om het mooiste van iedere klant naar voren te laten komen. Ze hebben als missie om een sterk en harmonieus geheel te creëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vormen en kleuren die de klant al heeft. Er wordt professionele zorg besteed aan het natuurlijke haar van de klant, zodat de vorm en kleur van het kapsel een compliment zijn aan het haar. Door naar het gezicht en de lichaamsvormen te kijken, kunnen ze het kapsel versterken of verzachten. Daarnaast kunnen ze door middel van een kleuranalyse de perfecte haarkleur selecteren die bij de klant past.

Wil je weten wat Vincent Stylistics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vincent Stylistics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vincent Stylistics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vincent Stylistics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Vincent Stylistics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vincent Stylistics

Bezoekers bekeken ook