Villa Sterrebosch

Villa Sterrebosch is een Accomodatie gelegen aan Kasteellaan 7 in Wijchen.

Meer informatie over Villa Sterrebosch in Wijchen

Villa Sterrebosch - Bruidssuite is een hotel gelegen in Wijchen, Nederland. Het hotel biedt een restaurant, een bar en een tuin aan. Gasten hebben lovende woorden achtergelaten over het hotel, waarbij ze vooral de prachtige locatie en de comfortabele kamers benadrukken. Het hotel heeft een uitzicht op het kasteel en de kamers hebben een ruime badkamer en een kingsize bed. Daarnaast wordt ook het ontbijt geprezen. Het hotel ligt dicht bij verschillende restaurants in de stad.

Wil je weten wat Villa Sterrebosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Sterrebosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Sterrebosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Sterrebosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Villa Sterrebosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Sterrebosch

Bezoekers bekeken ook