Van Stippent Bouwservice

Van Stippent Bouwservice is een Bouwbedrijf gelegen aan Dorpsstraat 15 in Niftrik.

Meer informatie over Van Stippent Bouwservice in Niftrik

Van Stippent Bouwservice is een veelzijdig bedrijf dat al jarenlang woningcoöperaties, vastgoedbeheerders, gemeenten, bedrijven en particulieren ontzorgt bij bouwprojecten. Ze bieden renovatie- en verbouwingsdiensten aan, waarbij ze onder andere keukens en badkamers renoveren en huizen uitbouwen met serres, erkers en dakkapellen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in houtverduurzaming en kunnen ze hout behandelen om het te beschermen tegen houtworm. Van Stippent Bouwservice is ook actief in ongediertebestrijding en biedt vliegengordijnen aan. Ze zijn gevestigd in Niftrik en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail voor advies en vragen.

Wil je weten wat Van Stippent Bouwservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Stippent Bouwservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Stippent Bouwservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Stippent Bouwservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Van Stippent Bouwservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Stippent Bouwservice

Bezoekers bekeken ook