Van Grinsven Meubelbedrijf B.V.

Van Grinsven Meubelbedrijf B.V. is een Winkel gelegen aan Hogeveld 8 in Bergharen.

Meer informatie over Van Grinsven Meubelbedrijf B.V. in Bergharen

Van Grinsven Meubel Producties is een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1987 bestaat en gevestigd is in Bergharen. Ze staan bekend als houtspecialisten en hebben een goed uitgerust machinepark en ervaren meubelmakers. Ze kunnen allerlei soorten meubels maken, zoals tafels en kasten, en zijn gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten hout en afwerkingen. Ze hebben zelfs een eigen spuitcabine voor gelakte producten. Bij Van Grinsven kunnen ze een prototype maken op basis van het ontwerp van de klant en vervolgens de volledige productie van de tafel, kast of maatwerkproduct verzorgen. Het vakmanschap van hun meubelmakers is wat dit bedrijf bijzonder maakt. Ze streven altijd naar kwaliteit en komen keer op keer met praktische, degelijke en betrouwbare oplossingen.

Wil je weten wat Van Grinsven Meubelbedrijf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Grinsven Meubelbedrijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Grinsven Meubelbedrijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Grinsven Meubelbedrijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Van Grinsven Meubelbedrijf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Grinsven Meubelbedrijf B.V.

Bezoekers bekeken ook