Van Eldijk Groothandel in groente en fruit

Van Eldijk Groothandel in groente en fruit is een Groothandel in groente en fruit gelegen aan Kamerlingh Onnesstraat 23 in Wijchen.

Meer informatie over Van Eldijk Groothandel in groente en fruit in Wijchen

Van Eldijk Groente, Fruit, Horeca & Maaltijden is een jong bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de AGF-branche. Ze zijn gespecialiseerd in drie verschillende expertises: Horeca groothandel, Maaltijdservice en het concept Local4local werkfruit. Daarnaast zijn ze ook logistiek dienstverlener voor Van Lokaal Voor Lokaal, een stichting die lokale producten bij lokale bedrijven probeert te verkopen. Bij Van Eldijk verkopen ze een groot assortiment lokale groente, fruit, brood, ijs, sappen, eieren en nog veel meer van lokale telers of producenten. Ze zijn gevestigd in Wijchen en hun openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 06.00 tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Van Eldijk Groothandel in groente en fruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Eldijk Groothandel in groente en fruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Eldijk Groothandel in groente en fruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Eldijk Groothandel in groente en fruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Van Eldijk Groothandel in groente en fruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Eldijk Groothandel in groente en fruit

Bezoekers bekeken ook