Uitbaeterij De Viersprong

Uitbaeterij De Viersprong is een Restaurant gelegen aan Grootestraat 44 in Batenburg.

Meer informatie over Uitbaeterij De Viersprong in Batenburg

Uitbaeterij De Viersprong is een gezellige plek in het middeleeuwse stadje Batenburg waar je kunt genieten van heerlijke koffie, lunch, borrels en avondeten. Jerry van der Pluijm en Alice Scholte hebben de zaak in de zomer van 2021 overgenomen en willen het huiskamergevoel en de uitstekende keuken behouden, maar ook hun eigen twist eraan geven. Ze zijn trots om zichzelf de uitbaeters te noemen en heten iedereen welkom in hun sfeervolle restaurant of op het gezellige terras. Ze serveren 's Lands Beste fruitsappen zonder toevoegingen en bieden ook de mogelijkheid om deze mee te nemen. Daarnaast hebben ze een wildavond op 4 en 11 november 2023 en kun je via de website reserveren. Het restaurant heeft positieve reviews ontvangen voor de gezellige sfeer, het lekkere eten, en de vriendelijke bediening.

Wil je weten wat Uitbaeterij De Viersprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uitbaeterij De Viersprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uitbaeterij De Viersprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uitbaeterij De Viersprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Uitbaeterij De Viersprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uitbaeterij De Viersprong

Bezoekers bekeken ook