Tuincafé Wijchen

Tuincafé Wijchen is een Restaurant gelegen aan Bijsterhuizen 3004 in Wijchen.

Meer informatie over Tuincafé Wijchen in Wijchen

Bij Tuincafé Wijchen kun je genieten van een vernieuwde menukaart. Je kunt hier terecht voor een bakje koffie of een ontspannen lunch in een groenrijke omgeving. Daarnaast bieden ze ook een heerlijke High Tea aan waarbij je kunt genieten van een soepje, verse broodjes, hartige snacks en zoetigheid voor slechts €19,99 per persoon. Om hieraan deel te nemen moet je minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Je kunt hiervoor bellen, mailen of het online formulier invullen. Verder kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends, acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Tuincafé Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tuincafé Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tuincafé Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuincafé Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Tuincafé Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tuincafé Wijchen

Bezoekers bekeken ook