Tielen Haarmode

Tielen Haarmode is een Kapper gelegen aan Graafseweg 638 in Wijchen.

Meer informatie over Tielen Haarmode in Wijchen

Tielen haarmode & haarwerken is een salon die al meer dan 80 jaar bestaat en gespecialiseerd is in haarwerken, hoofdhuid problematiek, haaruitval en kaalheid. Ze staan bekend om hun sfeer, passie voor het vak en de relatie met de klant. In de salon, naast de kapsalon, kunnen ze uw privacy waarborgen en bieden ze een grote collectie aan haarwerken aan. Ze geven persoonlijk advies op basis van de diagnose van de behandelend arts of eigen onderzoek, in combinatie met uw persoonlijke wensen. Daarnaast zijn ze ook erkend haarwerkspecialist door ANKO, wat betekent dat de basis zorgverzekering een pruik vergoedt en dat ze kunnen declareren bij zorgverzekeraars. Ten slotte verzoeken ze bij kleur/keratine behandelingen telefonisch een afspraak te maken en om minimaal 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren als dat niet mogelijk is.

Wil je weten wat Tielen Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tielen Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tielen Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tielen Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Tielen Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tielen Haarmode

Bezoekers bekeken ook