Thuis bij Fien

Thuis bij Fien is een Restaurant gelegen aan Oude Klapstraat 10 in Wijchen.

Meer informatie over Thuis bij Fien in Wijchen

Thuis bij Fien is een gezellige en stijlvolle locatie in Wijchen waar je je direct thuis voelt. Ze hebben een veelzijdige locatie met een huiselijk restaurant en een sfeervol terras onder de bomen. Zelfs bij kouder weer kan je comfortabel zitten dankzij de warmtekussens op het terras. Naast het restaurant en het terras bieden ze ook verschillende diensten aan, zoals het verzorgen van bruiloften, feesten, vergaderingen, grote diners, borrels, bedrijfsfeesten en condoleances. Door de vele ruimtes kunnen ze aan ieders wensen voldoen bij Thuis bij Fien. Je kan hen volgen op sociale media.

Wil je weten wat Thuis bij Fien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuis bij Fien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuis bij Fien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuis bij Fien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Thuis bij Fien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuis bij Fien

Bezoekers bekeken ook