Three B's

Three B's is een Bowlingbaan gelegen aan Heumenseweg 192 in Wijchen.

Meer informatie over Three B's in Wijchen

Bij Partycentrum St. Frans in Wijchen kunt u genieten van diverse activiteiten. De gezellige bowlingbaan biedt acht banen en de mogelijkheid om te discobowlen. Daarnaast kunt u lunchen, dineren of een hapje eten in de bar. Ook zijn er zalen beschikbaar voor feesten en partijen. Of u nu met vrienden een potje wilt bowlen en daarna wilt genieten van een bittergarnituur en een biertje, of met de kinderen een dagje wilt bowlen en aansluitend wilt gourmetten, alles is mogelijk bij Partycentrum St. Frans. Ze bieden verschillende arrangementen voor bedrijfsfeesten, kinderfeestjes en lunches. Kom snel langs en ontdek de mogelijkheden!

Wil je weten wat Three B's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Three B's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Three B's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Three B's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Three B's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Three B’s

Bezoekers bekeken ook