The Stone Wijchen

The Stone Wijchen is een Kledingwinkel gelegen aan Marktpromenade 19-21 in Wijchen.

Meer informatie over The Stone Wijchen in Wijchen

The Stone is een online winkel waar zowel dameskleding als herenkleding kan worden gekocht. Ze hebben een modieuze collectie dameskleding en stoere herenkleding van merken zoals PME Legend, Antony Morato, Airforce, Malelions en Petrol Industries. Deze merken staan ​​bekend om hun robuuste kleding die geschikt is voor de moderne en actieve man. Als vaste klant van The Stone kun je profiteren van het Stone member spaarprogramma, waarbij je punten kunt sparen voor korting. Bij elke €0,20 ontvang je een punt en bij 800 punten ontvang je een waardecheque van €8,-. Deze waardecheques worden elk kwartaal uitgekeerd en kunnen zowel online als in de winkels worden besteed. The Stone houdt klanten op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties via hun nieuwsbrief en sociale media kanalen.

Wil je weten wat The Stone Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Stone Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Stone Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Stone Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar The Stone Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. The Stone Wijchen

Bezoekers bekeken ook