The Bicycle Hub

The Bicycle Hub is een Fietsenwinkel gelegen aan Copernicusstraat 10 in Wijchen.

Meer informatie over The Bicycle Hub in Wijchen

The Bicycle Hub is een uniek concept in de fietsbranche, waar elf verschillende partijen samenwerken om alle aspecten van de fietsbranche te dekken. Naast het verkopen van hoogwaardige fietsen, biedt The Bicycle Hub ook maatwerk, waarbij de zithouding wordt geperfectioneerd en de fietsen worden aangepast aan het lichaam van de klant. Daarnaast produceert The Bicycle Hub zelf fietsen en fietsonderdelen, zoals frames en wielen. Alles wordt in Wijchen gemaakt, waarbij de klanten kunnen profiteren van op maat gebracht advies. The Bicycle Hub is trots op wat ze doen en nodigt fietsliefhebbers uit om langs te komen en de unieke aspecten van The Bicycle Hub te ervaren.

Wil je weten wat The Bicycle Hub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Bicycle Hub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Bicycle Hub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Bicycle Hub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar The Bicycle Hub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Bicycle Hub

Bezoekers bekeken ook