TaskTime B.V.

TaskTime B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Bijsterhuizen 2527 in Wijchen.

Meer informatie over TaskTime B.V. in Wijchen

Optimaliseer je personeelsplanning en bemiddelingsproces met TaskTime, een gebruiksvriendelijke software voor zzp-middeling en personeelsbemiddeling. Met behulp van kunstmatige intelligentie kun je de communicatie met je medewerkers verbeteren en opdrachten toewijzen aan gekwalificeerde professionals. Verloning en facturatie worden eenvoudig beheerd met automatische toeslagen- en kilometerberekeningen in overzichtelijke rapportages. Daarnaast kun je documenten beheren, digitaal ondertekenen en integreren met elk software systeem. TaskTime biedt ook diverse API import- en exportmogelijkheden, waarmee je medewerkers kunt importeren en gewerkte uren kunt exporteren naar je verloningspakket. Verder kun je gebruik maken van de Assistent Planner, die je de meest geschikte medewerkers voor een openstaande dienst laat zien. De TaskTime app geeft medewerkers inzicht in hun rooster en stelt hen in staat om hun beschikbaarheid door te geven en gewerkte uren te accorderen. Alle mutaties binnen TaskTime worden opgeslagen in een log en er wordt dagelijks automatisch een back-up van de database gemaakt. Met TaskTime kun je nauwkeurig de status van urenaccorderingen volgen en medewerkers kunnen eenvoudig hun gewerkte uren accorderen via de app. Daarnaast kun je diploma's, certificaten en vaardigheden van medewerkers koppelen en openstaande diensten versturen naar je medewerkers. Met geautomatiseerde rapporten automatiseer je eenvoudig je ver.

Wil je weten wat TaskTime B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TaskTime B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TaskTime B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TaskTime B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar TaskTime B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TaskTime B.V.

Bezoekers bekeken ook