Tango Wijchen

Tango Wijchen is een Tankstation gelegen aan Kraanvogelstraat 20 in Wijchen.

Meer informatie over Tango Wijchen in Wijchen

Tango Wijchen is een tankstation waar je altijd extra voordeel krijgt op tanken, parkeren en autodelen. De pompprijzen die worden getoond zijn de Tango brandstof adviesprijs min de actuele korting. Op de pagina 'Prijzen' wordt uitgelegd hoe de pompprijzen worden opgebouwd. De kortingen die worden getoond tijdens de Slimme Donderdag Deal vervangen de huidige kortingen en zijn alleen geldig op dit Tango tankstation. Er kunnen wijzigingen en eventuele typefouten/publicatiefouten voorkomen. Daarnaast worden er verschillende betalingsmogelijkheden geaccepteerd. Het tankstation is eigendom van Kuwait Petroleum (Nederland) B.V. en alle rechten zijn voorbehouden.

Wil je weten wat Tango Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tango Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tango Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tango Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Tango Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tango Wijchen

Bezoekers bekeken ook