t Schoonheidswinkeltje

t Schoonheidswinkeltje is een Schoonheidssalon gelegen aan Veldsestraat 24 in Balgoij.

Meer informatie over t Schoonheidswinkeltje in Balgoij

Anke van Beuningen is de eigenaresse van 't Schoonheidswinkeltje en haar passie is om uw huid in zo goed mogelijke conditie te krijgen en te houden. Ze biedt verschillende behandelingen aan voor ieder huidtype. Er zijn behandelingen zoals Discovery, waarbij je kennismaakt met de producten van Environ, en Essential Behandeling, waarbij er met de DF Machine van Environ wordt gewerkt. Daarnaast zijn er ook behandelingen voor acne, zoals Cool Peel en Needling. Verder kunt u ook terecht voor waxen, verven, definitief ontharen en het verwijderen van huidoneffenheden. Ook zijn er cosmetische massages beschikbaar, zoals bindweefselmassage en lymfedrainage. Voor make-up kunt u kiezen voor de producten van Jane Iredale en voor een gezonde huid van binnenuit kunt u het Advanced Nutrition Programme volgen. 't Schoonheidswinkeltje gebruikt alleen de beste producten voor hun klanten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via mail of telefoon.

Wil je weten wat t Schoonheidswinkeltje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Schoonheidswinkeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Schoonheidswinkeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Schoonheidswinkeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar t Schoonheidswinkeltje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. t Schoonheidswinkeltje

Bezoekers bekeken ook