t Kaashuis

t Kaashuis is een Kaaswinkel gelegen aan Zuiderpoort 16 in Wijchen.

Meer informatie over t Kaashuis in Wijchen

In het winkelcentrum Zuiderpoort in Wijchen bevindt zich 't Kaashuis, dé kaasspecialiteitenzaak die bekendheid geniet tot ver over de grenzen van Wijchen. Het huismerk van 't Kaashuis is de Noord-Hollandse kaas 'Stompetoren', een uniek gerijpte, romige en smaakvolle kaas. Naast Stompetoren biedt 't Kaashuis een breed assortiment aan binnen- en buitenlandse kazen, waaronder Nederlandse gatenkaas, Engelse, Italiaanse, Zwitserse, Spaanse en Franse kazen. Ook is er een uitgebreid assortiment aan noten en delicatessen, zoals (droge) worsten, olijven en verse salades. Daarnaast voert 't Kaashuis een select assortiment wijnen en hebben ze heerlijke recepten voor kaasfondue. De winkel biedt ook de mogelijkheid om kaas te laten vacumeren en verzorgt cadeau-ideeën en relatiegeschenken. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag en 't Kaashuis is ook actief op Facebook om klanten op de hoogte te houden van het assortiment en aanbiedingen.

Wil je weten wat t Kaashuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Kaashuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Kaashuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Kaashuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar t Kaashuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Kaashuis

Bezoekers bekeken ook