Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen

Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen is een Fysiotherapeut gelegen aan Saltshof 1101 in Wijchen.

Meer informatie over Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen in Wijchen

Suzan Groen is een haptotherapeut en fysiotherapeut die al tientallen jaren werkt vanuit haar praktijk aan huis in Wijchen. Ze biedt diverse behandelvormen aan, waarbij haar aanpak gekenmerkt wordt door de haptonomische benadering, het stimuleren van zelfstandigheid en respect voor eigenheid. Haptonomie kan helpen bij verschillende klachten. Suzan heeft een cliënt geholpen die zichzelf volledig kwijt was, maar met haar hulp heeft deze persoon weer vertrouwen gekregen in zijn gevoel en is hij daar ook naar gaan luisteren. Suzan is aangesloten bij verschillende verenigingen en heeft twee AGB-codes. Het bezoekadres van Haptonomie Wijchen is niet vermeld, maar er wordt wel aangegeven dat er meer informatie te vinden is op de website en dat ze te volgen zijn op sociale media.

Wil je weten wat Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Suzan Groen, praktijk voor haptonomie Wijchen

Bezoekers bekeken ook