Stoffeerderij HARPA

Stoffeerderij HARPA is een Stofferingszaak gelegen aan Stoffeerderij HARPA, Bijsterhuizen 3040 in Wijchen.

Meer informatie over Stoffeerderij HARPA in Wijchen

Stoffeerderij HARPA is een allround stoffeerbedrijf dat werkzaam is in heel Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het stofferen en herstofferen van allerlei soorten meubels, zoals stoelen, banken en kussens. Ze bieden ook de service om het binnenwerk van uw meubels te beoordelen en indien nodig te vervangen, zodat het zitcomfort wordt verbeterd. U kunt vrijblijvend contact met hen opnemen en binnen 48 uur ontvangt u een offerte via WhatsApp. Het enige wat u hoeft te doen is een foto en een korte omschrijving van uw meubelstuk te sturen. Als de indicatieprijs aan uw verwachtingen voldoet, kunt u een afspraak maken voor een exacte offerte. U kunt ook bellen of online contact opnemen met de stoffeerderij.

Wil je weten wat Stoffeerderij HARPA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoffeerderij HARPA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoffeerderij HARPA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoffeerderij HARPA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Stoffeerderij HARPA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoffeerderij HARPA

Bezoekers bekeken ook