Stichting Vraag en Aanbod

Stichting Vraag en Aanbod is een Stichting gelegen aan Kruisbergseweg 60 in Wijchen.

Meer informatie over Stichting Vraag en Aanbod in Wijchen

Kringloopwinkel Vraag & Aanbod in Wijchen heet iedereen welkom op hun website. Op de website vind je informatie over de winkel en meubels, evenals de locatie en openingstijden. Er is ook een mogelijkheid om een donatie aan te vragen voor goede doelen tot 31 december 2023. De aanvraag kan worden gestuurd naar goeddoel60@gmail.com. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, donderdag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De fietsenmaker is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.30 uur. Let op, op dinsdag 26 december is de winkel gesloten vanwege Kerstmis.

Wil je weten wat Stichting Vraag en Aanbod verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Vraag en Aanbod of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Vraag en Aanbod? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Vraag en Aanbod het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Stichting Vraag en Aanbod reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Vraag en Aanbod

Bezoekers bekeken ook