Stichting Taalverdediging

Stichting Taalverdediging is een Kerk gelegen aan Graafseweg 663H in Wijchen.

Meer informatie over Stichting Taalverdediging in Wijchen

De Stichting Taalverdediging heeft als doel om de Nederlandse taal te beschermen. Ze versturen regelmatig nieuwsbrieven en hebben een bestuur bestaande uit vier leden. Het bestuur is gevestigd in Amsterdam en het secretariaat is in Delft. Ze hebben ook twee assistenten die hen ondersteunen. Om de stichting te steunen, kan men een vrij te kiezen bedrag doneren. Bij een jaarlijkse donatie van minimaal €15 ontvangt men automatisch een abonnement op de nieuwsbrief. Donaties zijn aftrekbaar bij de belasting. De stichting is neutraal op politiek, godsdienstig en maatschappelijk gebied en ontvangt geen subsidies.

Wil je weten wat Stichting Taalverdediging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Taalverdediging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Taalverdediging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Taalverdediging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Stichting Taalverdediging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Taalverdediging

Bezoekers bekeken ook