Stichting Museum Kasteel Wijchen

Stichting Museum Kasteel Wijchen is een Museum gelegen aan Kasteellaan 9 in Wijchen.

Meer informatie over Stichting Museum Kasteel Wijchen in Wijchen

Iedere zondag is er een weekendrondleiding in het Museum Kasteel Wijchen. Op 5 november en 3 december zijn er instapwandelingen gepland. Daarnaast is er op 28 december een kindercollege over het leven in de ijstijd en steentijd. Op dit moment is de tentoonstelling "KOUD! Over leven in de ijstijd" te zien in het museum. Verder is er nieuws over een wijziging in het bestuur van het museum en de openingstijden van het museum zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Stichting Museum Kasteel Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Museum Kasteel Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Museum Kasteel Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Museum Kasteel Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Stichting Museum Kasteel Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Museum Kasteel Wijchen

Bezoekers bekeken ook