Sterrebosch Wijchen

Sterrebosch Wijchen is een Restaurant gelegen aan Kasteellaan 6 in Wijchen.

Meer informatie over Sterrebosch Wijchen in Wijchen

In het hart van Wijchen, tegenover het Kasteel Wijchen, bevindt zich Restaurant Sterrebosch. Hier kun je genieten van een lunch, borrel of diner met gerechten bereid met verse producten van lokale leveranciers. Sterrebosch is de beste plek in het centrum van Wijchen om te genieten van een kop koffie, uit eten te gaan of een feestje te vieren. Op donderdag is er Mosselavond, waar je kunt genieten van mosselen, vriendschap en plezier. Daarnaast biedt Sterrebosch verschillende feestlocaties, zoals The Basement, Zaal de Ster, Café Privé, Villa Sterrebosch en Zaal de Arend, die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Het restaurant is 7 dagen per week geopend op afspraak.

Wil je weten wat Sterrebosch Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterrebosch Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterrebosch Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterrebosch Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Sterrebosch Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterrebosch Wijchen

Bezoekers bekeken ook