Stelumi Verlichting

Stelumi Verlichting is een Lampenwinkel gelegen aan Nieuweweg 303 in Wijchen.

Meer informatie over Stelumi Verlichting in Wijchen

In de showroom van Stelumi Verlichting kunt u de mooiste en nieuwste collectie verlichting vinden. Ze hebben een divers assortiment, waaronder de Ztahl Tafellamp Terra, Ztahl Plafonniere Terra, Ztahl Vloerlamp Taranto en Ztahl Hanglamp Omegna. De lampen zijn echte eyecatchers en kunnen ook op maat gemaakt worden. De showroom is te vinden op de Woonboulevard XXL / Nieuweweg 303 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@stelumiverlichting.nl of bellen naar 024 - 64 225 24. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00u - 17.30u en op zaterdag van 10.00u - 17.00u. Op zondag zijn ze gesloten, behalve op de eerstvolgende koopzondag op 24 september.

Wil je weten wat Stelumi Verlichting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stelumi Verlichting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stelumi Verlichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stelumi Verlichting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Stelumi Verlichting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stelumi Verlichting

Bezoekers bekeken ook