Stella Fietsen - Wijchen

Stella Fietsen - Wijchen is een Fietsenwinkel gelegen aan Nieuweweg 285 in Wijchen.

Meer informatie over Stella Fietsen - Wijchen in Wijchen

In de fietsenwinkel in Wijchen kun je terecht voor het maken van een gratis proefrit en het afhalen van jouw e-bike. Je kunt een persoonlijke winkelafspraak maken en er staat altijd een e-bikeadviseur voor je klaar. Daarnaast kun je ook in de winkel terecht voor onderhoud en service aan jouw e-bike. De servicemonteurs zijn er iedere dag om je weer op weg te helpen. In de winkel kun je alle Stella-e-bikes proberen en vergelijken. Ook kun je jouw pas bestelde fiets ophalen en ter plaatse laten afstellen. Als je niet in de mogelijkheid bent om naar de winkel te komen, komt Stella naar jou toe voor een proefrit in jouw straat of op het werk. Stella heeft meer dan vijftig fietsenwinkels in binnen- en buitenland, waaronder in Bemmel, Doetinchem en Tiel. Je kunt de dichtstbijzijnde winkel vinden door je postcode in te vullen. Stella biedt een groot assortiment e-bikes en accessoires en staat bekend om haar unieke service. Je kunt altijd contact opnemen via WhatsApp of telefonisch.

Wil je weten wat Stella Fietsen - Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stella Fietsen - Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stella Fietsen - Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stella Fietsen - Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Stella Fietsen - Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stella Fietsen – Wijchen

Bezoekers bekeken ook