Sportcentrum Arcus

Sportcentrum Arcus is een Sportcomplex gelegen aan Arcus, Campuslaan 14 in Wijchen.

Meer informatie over Sportcentrum Arcus in Wijchen

Sportcentrum Arcus is een modern sportcentrum op de Campus van Wijchen. Het is de thuisbasis van drie gerenommeerde verenigingen in de zaalsport: Trivos, The Flyers en Wyba. Op 29 februari 2020 werd de Wall of Fame met de Wijchense sporticonen geopend in het sportcentrum. Vanaf 1 september zijn er prachtige 360 graden foto's van Arcus te zien op Google Maps. Het sportcentrum is geschikt voor zowel breedtesport als topsport en biedt alle benodigde informatie op hun website. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sportcentrum Arcus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum Arcus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum Arcus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Arcus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Sportcentrum Arcus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum Arcus

Bezoekers bekeken ook