SPORT TO YOUR LIMIT

SPORT TO YOUR LIMIT is een Personal trainer gelegen aan De Flier 3236 in Wijchen.

Meer informatie over SPORT TO YOUR LIMIT in Wijchen

Bij Sport To Your Limit draait het om jou en jouw persoonlijke doelen. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren, wilt revalideren of spiermassa wilt opbouwen, de training- en voedingsprogramma's worden afgestemd op jouw doelen. Voeding is een belangrijk aspect van een gezonde leefstijl en samen zetten we hier een gezonde stap. Iedere persoon is anders en heeft zijn eigen doelen, daarom bepalen we op basis hiervan een sportprogramma op maat. Met coaching, metingen en training kun jij je doelen behalen. Daarnaast bieden we ook bootcamp trainingen aan waarin we werken aan uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Bij Sport To Your Limit werken we samen aan leefstijl, trainingsschema, personal training en maken we gebruik van een app. Doorbreek oude gewoontes en ga voor een gezonde leefstijl met personal training. Sport To Your Limit werkt ook samen met Uitzendbureau VITALANT om medewerkers en opdrachtgevers bewust te maken van het belang van vitaliteit op persoonlijk geluk en werk. Vitale mensen zijn energieker, gezonder, minder vaak ziek en presteren beter. Start vandaag nog en bel of app Freek voor een vrijblijvend gesprek over de personal training mogelijkheden bij Sport To Your Limit.

Wil je weten wat SPORT TO YOUR LIMIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPORT TO YOUR LIMIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPORT TO YOUR LIMIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPORT TO YOUR LIMIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar SPORT TO YOUR LIMIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPORT TO YOUR LIMIT

Bezoekers bekeken ook