Sport Service Wijchen

Sport Service Wijchen is een Club gelegen aan Huissteden 1401 in Wijchen.

Meer informatie over Sport Service Wijchen in Wijchen

De Combinatiefunctionarissen sport, muziek en techniek en vakleerkrachten van de Samenwerkingsstichting Kans en Kleur hebben dagelijkse challenges opgezet om mensen bezig te houden tijdens de periode van thuisblijven. Deze challenges variëren van het zingen van het Wilhelmus tot het maken van een luchtrakket en het uitvoeren van een online gymles. Keep It Up is een samenwerkingsverband tussen de combinatiefunctionarissen van Samenwerkingsstichting Kans en Kleur, die verantwoordelijk zijn voor het brede aanbod op de scholen. Als je trots bent dat je de challenge hebt gehaald, kun je een filmpje of foto sturen naar keepitup@sportservicewijchen.nl. Daarnaast zijn er nog andere nieuwtjes zoals online gymlessen, de berenjacht, de kindermuziekweek en het belang van bewegen.

Wil je weten wat Sport Service Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Service Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Service Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Service Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Sport Service Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Service Wijchen

Bezoekers bekeken ook