Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen

Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen is een Kinderopvang gelegen aan De Wijchert 1 in Wijchen.

Meer informatie over Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen in Wijchen

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën op onze website en winnen persoonlijke data van jou, zoals jouw IP adres. We delen deze gegevens ook met derde partijen. Deze data winning kan worden gedaan met jouw toestemming of op basis van individuele privacy instellingen waar jij je toestemming voor moet verlenen. Je hebt recht om alleen akkoord te gaan met de essentiële functies en om jouw instellingen te wijzigen of te herroepen in onze privacy policy. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kan je niet akkoord gaan met de individuele opties. Vraag aan je ouders of voogd toestemming om met deze voorwaarden akkoord te gaan. Ons activiteitenprogramma is afgestemd op veelvuldig en gevarieerd bewegen. Tennis, hockey, voetbal, boogschieten, poolen, bordspellen, tekenen en knutselen? Lekker naar de bossen, indoor speeltuin of lasergamen? Je vindt het op De Voetbal BSO! Voor hoogwaardige opvang is veel nodig. Kwaliteit moet geen toeval zijn, maar het gevolg van planmatig werken. We hebben 8 pedagogische uitgangspunten geformuleerd welke moeten helpen om goede, verantwoorde opvang te kunnen garanderen. Naast het professionele team aan medewerkers wordt De Voetbal BSO vertegenwoordigt door ambassadeurs. Zij onderschrijven de visie op- en erkennen het belang van sportieve buitenschoolse opvang, waar ieder kind zichzelf mag zijn. Uitjes, clinics, vervo.

Wil je weten wat Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Sport BSO Time4Skills - De Voetbal BSO Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport BSO Time4Skills – De Voetbal BSO Wijchen

Bezoekers bekeken ook