Snackpoint Hill’s

Snackpoint Hill’s is een Cafetaria gelegen aan Stompendijk 9 in Bergharen.

Meer informatie over Snackpoint Hill’s in Bergharen

Bij Hill's Food & Fun is er van alles te beleven. Je kunt er heerlijk eten in het Family Diner, genieten van een kopje koffie of speciaal biertje op het terras, of online bestellen en afhalen bij de Snackpoint. Daarnaast is Hill's ook een geschikte locatie voor feesten en evenementen, zoals verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Voor groepsuitjes biedt Hill's een breed scala aan sportieve activiteiten en originele uitjes. Ook is er de mogelijkheid om te overnachten op de camping, waar je kunt genieten van het buitenleven en gezellige avonden bij de BBQ en het kampvuur. Hill's beschikt ook over een evenementenveld waar diverse clubs en verenigingen gebruik van kunnen maken. Let op: in de maanden november tot mei is alleen het voorste gedeelte van het Family Diner geopend, het grote restaurantgedeelte alleen voor groepen vanaf 20 personen of privéfeesten. Openingstijden variëren per dag, dus houd de agenda in de gaten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. Het adres van Hill's is Stompendijk 9, 6617KH Bergharen.

Wil je weten wat Snackpoint Hill’s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackpoint Hill’s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackpoint Hill’s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackpoint Hill’s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Snackpoint Hill’s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackpoint Hill’s

Bezoekers bekeken ook