Slagerij Sanders

Slagerij Sanders is een Slagerij gelegen aan Zuiderpoort 2 in Wijchen.

Meer informatie over Slagerij Sanders in Wijchen

Bij Slagerij Sanders kunt u genieten van heerlijk vlees en andere specialiteiten. Ze bieden onder andere botermalse biefstuk, cateringdiensten en de mogelijkheid om direct vlees te bestellen via hun webshop. De slagerij is gevestigd in Wijchen en is telefonisch en per e-mail bereikbaar. Bij Slagerij Sanders vindt u altijd een puur stukje vlees of de lekkerste specialiteiten voor een heerlijke BBQ. De openingstijden van de slagerij zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00, op zaterdag van 08:00 tot 17:00 en op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Slagerij Sanders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Sanders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Sanders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Sanders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Slagerij Sanders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Slagerij Sanders

Bezoekers bekeken ook