Skisport-Bergharen

Skisport-Bergharen is een Skiwinkel gelegen aan Molenweg 7 in Bergharen.

Meer informatie over Skisport-Bergharen in Bergharen

Het winterseizoen staat voor de deur en Skisport Bergharen is klaar om weer open te gaan. Vanaf half november zijn ze geopend volgens hun openingstijden en op afspraak, zelfs 's avonds en in het weekend. Skisport Bergharen is ontstaan uit een hobby en passie voor skiën en streeft ernaar om skiën betaalbaar te maken voor iedereen. Ze vinden het belangrijk om goed advies te geven en daarom werken ze ook op afspraak, zowel overdag als in de avonduren en in het weekend. Ze hebben een uitgebreid assortiment voor elk budget en alle bekende merken zijn verkrijgbaar in hun winkel. Buiten de openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken en open dagen worden vermeld op hun website.

Wil je weten wat Skisport-Bergharen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skisport-Bergharen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skisport-Bergharen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skisport-Bergharen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Skisport-Bergharen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skisport-Bergharen

Bezoekers bekeken ook