Sfeerderij de Gouden Engel

Sfeerderij de Gouden Engel is een Cadeauwinkel gelegen aan Touwslagersbaan 3 in Wijchen.

Meer informatie over Sfeerderij de Gouden Engel in Wijchen

Welkom bij Sfeerderij De Gouden Engel, een conceptstore met een ruim aanbod aan woonaccessoires, damesmode, tassen en bijoux. We hebben bekende merken zoals PTMD, Riverdale, Zusss en Janzen, maar ook minder bekende en verrassende merken. Naast het online shoppen, nodigen we je ook uit om langs te komen in onze gezellige winkel in Wijchen. Denk ook alvast aan de kerstpakketten voor 2023, we bieden leuke mogelijkheden met sfeervolle verpakkingen. Ons assortiment bestaat uit merken zoals PTMD, Lampe Berger, Maison Berger, Zusss, Bunzlau Castle en nog veel meer. Kom naar Wijchen en we laten je graag alles zien. Voor meer informatie, neem contact met ons op via telefoon of mail. Onze openingstijden zijn als volgt: maandag 13:00-17:30, dinsdag t/m donderdag 9:30-17:30, vrijdag 9:30-20:00, zaterdag 9:00-17:00 en zondag zijn we gesloten. Let op, er zijn enkele afwijkende openingstijden in de komende periode. Raadpleeg onze website voor de algemene voorwaarden en informatie over het afleveren van meubels.

Wil je weten wat Sfeerderij de Gouden Engel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sfeerderij de Gouden Engel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sfeerderij de Gouden Engel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sfeerderij de Gouden Engel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Sfeerderij de Gouden Engel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sfeerderij de Gouden Engel

Bezoekers bekeken ook