Sergio's

Sergio's is een Italiaans restaurant gelegen aan Touwslagersbaan 2A in Wijchen.

Meer informatie over Sergio's in Wijchen

Bij Sergio's, een restaurant genaamd, kun je genieten van heerlijke steenoven pizza's en gerechten uit de Italiaanse keuken. Op het menu staan verschillende opties, waaronder Starters & Antipasti, Pizza's en Hoofdgerechten. Daarnaast is er ook een 3-gangen keuzemenu beschikbaar, waarbij je 10% korting krijgt. Om hiervan te kunnen genieten, moet je van elke gang een gerecht kiezen, zoals Antipasti-Voorgerechten, Secondi-Hoofdgerechten, pasta of pizza, en Dolci-Desserts. Het is belangrijk om je bestelling van tevoren door te geven en de bestelling geldt per persoon, niet per tafel. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Je kunt het restaurant vinden op de Touwslagersbaan 2A in Wijchen. Voor meer informatie kun je bellen naar 06 - 29 29 02 44 of mailen naar info@restaurantsergios.nl.

Wil je weten wat Sergio's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sergio's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sergio's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sergio's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Sergio's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sergio’s

Bezoekers bekeken ook