Schoonheidssalon ZoMooi

Schoonheidssalon ZoMooi is een Schoonheidssalon gelegen aan Kasteellaan 41 in Wijchen.

Meer informatie over Schoonheidssalon ZoMooi in Wijchen

Schoonheidssalon ZoMooi is een nieuwe schoonheidssalon in Wijchen die staat voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en goede service. Bij ZoMooi kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals ontspanning, huidadvies en medische pedicure. Je kunt nu online een afspraak maken via de mobiele app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Daarnaast kun je ook een cadeaubon bestellen als persoonlijk cadeau. De salon werkt met producten van Maria Galland en maakt gebruik van de exclusieve en duurzame Lycon Wax voor harsbehandelingen. Ook biedt ZoMooi manicures, pedicures en permanente make-up aan. De eigenaresse, Grace Janssen, heeft een passie voor huidbehandelingen en verbeteringen. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail voor een gratis intakegesprek en/of huidanalyse.

Wil je weten wat Schoonheidssalon ZoMooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon ZoMooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon ZoMooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon ZoMooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Schoonheidssalon ZoMooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon ZoMooi

Bezoekers bekeken ook