Schoonheidssalon Veronica

Schoonheidssalon Veronica is een Schoonheidssalon gelegen aan Passeweg 73 in Wijchen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Veronica in Wijchen

Sinds september 2003 heeft de schrijver een salon waarin de klanten centraal staan en zich geen nummer mogen voelen. Na het afronden van een erkende opleiding tot schoonheidsspecialist/visagist heeft de schrijver geïnvesteerd in kennis door producttrainingen te volgen en zelfs een training in Israël te doen om de productkennis te verbreden. De schrijver wil deze investering in kennis voortzetten om vooruitstrevend te blijven in het vak. In de salon kunnen klanten terecht voor ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, massages zoals Shiatsu-cuppingmassage en gezichtsmassages, en andere behandelingen zoals epileren, verven en harsen. De schrijver heeft als nieuwe missie huidverbetering in combinatie met gezonde voeding en streeft ernaar totaalbehandelingen te ontwikkelen die zowel van binnen als van buiten goed voor het lichaam zorgen en een ultieme wellness-beleving bieden. De schrijver geniet van het vak en hoopt nog vele jaren door te kunnen gaan met deze hobby als werk. Klanten zijn van harte welkom in de salon en hopelijk tot ziens.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Veronica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Veronica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Veronica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Veronica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Schoonheidssalon Veronica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Veronica

Bezoekers bekeken ook