Schoonheidssalon Nina

Schoonheidssalon Nina is een Schoonheidssalon gelegen aan Wezelseberg 1 in Wijchen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Nina in Wijchen

Schoonheidssalon Nina, gerund door Nina Jonker, is gespecialiseerd in wimpers, fillers, kunstnagels en wenkbrauwen. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd om haar kennis en vaardigheden op peil te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Bij Schoonheidssalon Nina kunt u genieten van verschillende behandelingen, zoals wimperextensions, kunstnagels en wenkbrauwbehandelingen. Bij de wimperextensions kunt u kiezen voor de One by One techniek, de Russian Volume 3D & 6D techniek of een combinatie van beide. Voor kunstnagels biedt Nina acryl nagels aan, met of zonder verlenging, en gellak. Ook kunt u uw wenkbrauwen laten behandelen, waarbij verschillende technieken worden gebruikt om de perfecte vorm te creëren. U kunt er ook voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten verven voor een vollere uitstraling. Schoonheidssalon Nina staat bekend om haar tevreden klanten en u kunt online een afspraak maken. De salon is gevestigd in Wijchen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Nina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Nina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Nina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Nina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Schoonheidssalon Nina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Nina

Bezoekers bekeken ook