Sanisale Wijchen

Sanisale Wijchen is een Sanitairwinkel gelegen aan Nieuweweg 303 in Wijchen.

Meer informatie over Sanisale Wijchen in Wijchen

Sanisale Wijchen is een sanitairwinkel waar je gegarandeerd de laagste prijs betaalt. In de showroom vind je verschillende badkameropstellingen in verschillende stijlen. Je kunt hier inspiratie opdoen voor jouw droombadkamer. Er zijn voorbeelden van badkamers met combinaties van bad en douche, dubbele wastafelmeubels en verschillende inrichtingsstijlen. Daarnaast is er een speelhoek voor de kinderen en een gebruikerskeuken waar je kunt genieten van een kopje koffie. Sanisale Wijchen biedt ook levering en installatie binnen 3 maanden, zonder stress. Ze maken het zo makkelijk mogelijk voor je door advies te geven, een gratis 3D ontwerp te maken en een vrijblijvende offerte op te stellen. Daarnaast bieden ze service voor en na levering. Sanisale is een landelijke franchiseformule met lage prijzen en veel ervaring en kennis. Je kunt de showroom bezoeken in de woonboulevard Wijchen, waar je ook andere winkels kunt bezoeken. Het kiezen van een nieuwe badkamer wordt gemakkelijk gemaakt door een vast aanspreekpunt, goede kwaliteit en een gratis inspiratiemagazine met een waardecheque van €500,-.

Wil je weten wat Sanisale Wijchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sanisale Wijchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sanisale Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sanisale Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Sanisale Wijchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sanisale Wijchen

Bezoekers bekeken ook