Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon)

Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon) is een Nagelstudio gelegen aan Boekweitstraat 8 in Bergharen.

Meer informatie over Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon) in Bergharen

Salon Stepp Inn is een salon in Bergharen die gespecialiseerd is in pedicure en schoonheidsbehandelingen. Helma Vermeulen-Van Summeren is de eigenaar en heeft al sinds 1991 ervaring in dit vakgebied. Ze is gediplomeerd en heeft ook ervaring met het behandelen van diabetische en reumatische patiënten. De salon werkt alleen op afspraak en is geopend op maandag tot en met vrijdag, met openingstijden in de ochtend en avond. Op woensdagavond is de salon gesloten. Helma heet iedereen van harte welkom in de salon en hoopt dat klanten tevreden en voldaan naar huis gaan na een behandeling.

Wil je weten wat Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Stepp Inn (pedicure en schoonheidssalon)

Bezoekers bekeken ook