Salon Linda

Salon Linda is een Schoonheidssalon gelegen aan Aalsburg 1777 in Wijchen.

Meer informatie over Salon Linda in Wijchen

Salon Linda is een schoonheidssalon op een mooie locatie in Wijchen, gerund door Linda Merkelbagh. Linda is een ervaren schoonheidsspecialiste en werkt al sinds 2002 in deze branche. In haar salon staat professionaliteit, klantvriendelijkheid en goede service centraal. Ze zorgt voor een goede sfeer en persoonlijke aandacht, zodat de klanten zich helemaal thuis voelen. Bij Salon Linda kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals huidadvies en ontspanning. Linda werkt uitsluitend met het merk Dr. Spiller en blijft op de hoogte van nieuwe producten en behandelingen door trainingen en cursussen te volgen bij de importeur. Op de website van Salon Linda kun je de actuele prijzen van de behandelingen vinden. Daarnaast zijn ook de adresgegevens en het contactformulier te vinden, zodat je snel en gemakkelijk contact kunt opnemen.

Wil je weten wat Salon Linda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Linda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Linda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Linda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Salon Linda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Linda

Bezoekers bekeken ook