Salon Knipoog

Salon Knipoog is een Kapper gelegen aan Holenbergseweg 14 in Wijchen.

Meer informatie over Salon Knipoog in Wijchen

Bij Salon Knipoog in Wijchen kunt u terecht voor knip- en kleurbehandelingen volgens de laatste trends, mooie make-up en leuke workshops. Naast professionele behandelingen en producten, nemen ze ook graag de tijd voor een gezellig praatje. U kunt eenvoudig voor de deur parkeren en genieten van uw behandeling. Op bepaalde tijden heeft de salon pauze, namelijk van 12.30 tot 13.30 uur en van 17.30 tot 18.00 uur. Tijdens de zomervakantie zijn ze gesloten op bepaalde data's, maar u kunt wel online een knipafspraak maken. Voor andere behandelingen kunt u bellen of mailen naar de salon.

Wil je weten wat Salon Knipoog verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Knipoog of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Knipoog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Knipoog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Salon Knipoog reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Knipoog

Bezoekers bekeken ook