Romijnders

Romijnders is een Installatiebedrijf gelegen aan Vijverlaan 9 in Wijchen.

Meer informatie over Romijnders in Wijchen

Bel naar 024-648 82 22 om een onderhoudscontract af te sluiten en ontvang een gratis koolmonoxidemeter. Als je een storing hebt, geven we tips om deze zelf op te lossen of je kunt direct bellen naar 024-648 82 22 of online melden. Nederland gaat in 2030 milieuvriendelijker worden door een kwart minder slechte broeikasgassen uit te stoten. Miljoenen huizen zullen geïsoleerd worden, het gas wordt afgesloten en elektriciteit wordt goedkoper. Maar betekent dit dat de cv-ketel weg moet? Niet per se. Romijnders helpt je om de verschillen tussen de cv-ketel en de warmtepomp op een rijtje te zetten. We bieden ook onderhoudsafspraken aan en je kunt een warmtepompcheck doen om te zien of jouw woning geschikt is voor een warmtepomp. Bij Romijnders staat betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid voorop en onze gecertificeerde monteurs hebben alle benodigde trainingen en certificeringen. We sponsoren ook JO17-1 van sc NEC en organiseren verschillende evenementen. Je kunt ook de ervaringen van klanten lezen en zelf een ervaring delen.

Wil je weten wat Romijnders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Romijnders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Romijnders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Romijnders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Romijnders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Romijnders

Bezoekers bekeken ook