Rodja Enterprises

Rodja Enterprises is een Computerservice gelegen aan Kraaijenberg 7812 in Wijchen.

Meer informatie over Rodja Enterprises in Wijchen

Rodja Sobaka, een mix van Maltezer en Shih Tzu, was geen mens maar een hond. Zijn baasje was een lerares en zijn vriend was een goede ICT'er. Rodja was altijd te vinden in zijn mand bij de voordeur, waar hij waakte over het huis en blafte als er iemand te dichtbij kwam. Zijn vriend had een website gemaakt om klanten te krijgen, zodat hij Rodja kon voorzien van brokjes en biefstuk en zijn baasje kon helpen met haar bezoek aan parfumerie- en kledingzaken. Helaas heeft Rodja het niet gehaald. Hij is overleden op 16,5-jarige leeftijd na een gevecht met een tumor in zijn keel. Ons hondje is er niet meer.

Wil je weten wat Rodja Enterprises verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rodja Enterprises of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rodja Enterprises? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rodja Enterprises het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wijchen. Opzoek naar Rodja Enterprises reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rodja Enterprises

Bezoekers bekeken ook